Schoonheid

Simone Levie & Breekwater

Voor Simone maakten we een uitgebreide huisstijl, maakten we verschillende salespages en ontwikkelden een zeer uitgebreid Brandbook.

De uitdaging die Simone ons gegeven had was om een branding te maken die haar chique, classy en arrivé moeten laten zien.

Over Simone Levie

Simone is een meer dan succesvolle business coach. Ze is ijzersterk in het in de kracht zetten van met name vrouwen om het ondernemerschap te omarmen. Ze helpt ondernemers succesvol worden.

Simone over Breekwater:

 

“Ik kreeg een kant van mezelf te zien die ik graag aan de wereld liet zien.”

Simone Levie

Business coach

Auteur

Brandbook

Do’s and Dont’s van een merk

Als een bedrijf verschillende contentmakers heeft is uniformiteit geen vanzelfsprekendheid. Voor Simone maakten wij naast de huisstijl ook een brandbook waarin het gebruik van de huisstijl uitgelegd werd.

Klik op de video om een deel van het brandbook lang te zien komen.

logo

Uitingen

Simone is een echte releaser. Ze knalt er nieuwe producten uit alsof het haar lust en haar leven is. En dat is het ook.

De boodschappen die ze de wereld in slingert moet snel en helder begrepen worden. En dat zonder stijl te verliezen en het moet ook “als vanzelf” lijken… een mooie uitdaging!

Simone Levie

Testimonials van Simone Levie

“Bij ons kan het er hectisch aan toe gaan. We zijn druk en de druk is hoog. Jan Willem bleef rustig en maakte gewoon mooie dingen.”

Simone over het samenwerking

“Toen ik ging rebranden wist ik niet waar we heen moesten. Wel dat we IETS moesten. Het moest next level worden. En dat werd het!”

Simone over het logo

“Het brandbook bevat een schat aan informatie voor ons”

Team Simone over het Brandbook