Jan Willem Koot

Brand Coach, Brand mentor, Brander

Ik ben hier om het volledige potentieel

van jouw merk te realiseren

Hoi, Ik ben Jan Willem. Ik laat merken tot bloei komen en help ondernemers om hun volledige potentieel te ontsluiten. Ik geef inzicht en structuur. Ik ken het klappen van de zweep.

Mijn verhaal

Ik ben al mijn hele leven ondernemer. Ik heb verschillende soorten bedrijven gehad. Ik heb (veel) personeel gehad, ik heb als éénpitter gewerkt. Ik geef als consultant advies en verhuur mezelf als Brand mentor.

Ik ben rijk geweest, ik ben alles weer kwijt geraakt, opnieuw opgestart, groot gegroeid. Ik heb leren kijken waar mijn kracht zit en waar mijn geluk zit (en niet toevallig ligt dat vlak bij elkaar).

Ik hou van het uitproberen van nieuwe dingen en van het delen van mijn ervaring met anderen. Het oplossen van problemen geeft me een kick.

Ik heb het geluk gehad om met een positieve inborst geboren te worden.  Ik denk in oplossingen en nooit in problemen.

Mijn waardes & Overtuigingen

Innovatief, altijd een idee

Ik hou van ideeën. Eigenlijk hou ik zelfs wel van problemen… omdat er bij een probleem een oplossing hoort. Ik hou van uitdagingen en van verandering.

Hout, papier en verf

Ik maak graag dingen. Mijn favoriete materiaal is hout. Ik ontwerp meubels, dingen, objecten…   Zeefdrukken is nog een analoge liefde. 

Kattenfilmpjes

En mijn guilty pleasure is het kijken van kattenfilmpjes. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Kittens, snorrende beestjes…. Geen idee waarom maar ik geniet er van.

“Wie wil stralen die moet branden”

Mijn aanpak

Kennismaking

De eerste stap van een samenwerking is altijd een 1 op 1 gesprek. Dat kan old school met koffie of snel en efficiënt met een zoomcall. Ik hoor dan graag jouw verhaal en wat je hoopt te bereiken met een samenwerking. Ik geef altijd eerlijk en open advies of je wens realistisch en haalbaar is.

 

Vragen? Kom maar op!